Güneş Anaokulu
BELDE MAH. 3215 SK. GAP ORTAOKULU BLOK NO: 2A MERKEZ / BATMAN

VİZYON

Tüm mesleki birikimimizi ve yeterliliğimizi çocuklarımıza ve ailelerine aktarabilecek çalışmalar yaparak; kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, sağlıklı, kendini doğru ifade edebilen, kendine yetebilen, paylaşmayı bilen, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş, kendi kararlarını kendi verebilen, öğrenmeye açık, merak eden ve çevresini sorgulayan, farkındalığı yüksek, doğadan öğrenen, öğrendiklerini yaşamına uyarlayabilen ve yaratıcı çocuklar yetiştirmektir.

MİSYON

Anaokulumuzun misyonu; 3-6 yaş (36-72 ay) arası çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM